Jdi na obsah Jdi na menu

TURNAJ 11.2.2012 O halového přeborníka OFS Bruntál 2012 1.MÍSTO

12. 2. 2012

 

MLADŠÍ ŽÁCI SE STALI 11.2.2012 HALOVÝM PŘEBORNÍKEM OFS BRUNTÁL PRO ROK 2012 

 

cimg1464.jpg

 

MLADŠÍ ŽÁCI SE STALI 11.2.2012 HALOVÝM PŘEBORNÍKEM OFS BRUNTÁL PRO ROK 2012 A DOSTALI DVĚ CENY ZA NEJLEPŠÍHO HRÁČE A STŘELCE TURNAJE

Třetí letošní mládežnický turnaj „O přeborníka OFS Bruntál 2012“ v halové kopané mladších žáků se uskutečnil minulou sobotu v hornobenešovské sportovní hale, po jeho skončení se z naprosto zaslouženého vítězství radovali mladí fotbalisté Vrbna pod Pradědem.
Bez na poslední chvíli se omluveného Rýmařova a Krnova zápolilo o titul přeborníka okresního fotbalového svazu Bruntál pro letošní rok 2012 celkem šest týmů. Mužstva FC Slavoj Bruntál A, Avízo Město Albrechtice, Olympia Bruntál, Sokol Vrbno pod Pradědem, FC Slavoj Bruntál B a domácí TJ Horní Benešov se utkala spravedlivým, ale náročným systémem každý s každým v hracím čase 2 x 10 minut. Od začátku turnaje si skvělým způsobem vedli mladí fotbalisté Sokola Vrbno pod Pradědem, kteří pod vedením Pavla Koždoně v sestavě Roman Nečesaný, Michal Nečesaný, Tomáš Popek, René Laníček, Denis Darmovzal, Jiří Strapek, Patrik Vojtek, Michal Koždoň a Daniel Mikula drtili jednoho soupeře za druhým. Titul přeborníka OFS Bruntál v halové kopané pro rok 2012 pak Vrbenští získali s plným počtem patnáct bodů a při impozantním poměr branek 44:5. Výborně zvládl turnaj také první tým Slavoje Bruntál, který absolvoval celé klání pouze v pěti hráčích ve složení Stanislav Slovák, Petr Skopalík, Milan Urban, Jan Musil a Dalimil Chylík a byl jako jediný Vrbenským vyrovnaným soupeřem. Rozhodující utkání výborné úrovně v závěru turnaje podlehl Slavoj A pozdějšímu vítězi z Vrbna pouze 3:4. Velký a hodně těsný byl boj o třetí příčku, kde musela rozhodovat minitabulka mezi Olympii Bruntál, Horním Benešovem a Avízem Město Albrechtice. Na bronzovou příčku nakonec přece jen dosáhli mladí fotbalisté Avíza Město Albrechtice ve složení Jelínek, Pospíšil, Caknakis, Hanzlík, Houdek, Pucher, Dudek a Martiník a napravili si alespoň částečně chuť po nedávném neúspěchu starších žáků. Horší poměru o jediný gól rozhodl o čtvrté Olympie Bruntál a páté pro domácí Horní Benešov. Poslední šesté místo pak obsadil bojovný tým Slavoje Bruntál B, který také odehrál celý turnaj s nízkým počtem hráčů a určitě také nezklamal. Při vyhlášení výsledků na závěr turnaje byli odměněni na základě ankety vedení jednotlivých mužstev i individuality turnaje. Cenu pro nejlepšího brankáře si po právu odnesl Stanislav Slovák ze Slavoje Bruntál, nejlepším hráčem byl vyhlášen Michal Koždoň z Vrbna a suverénně nejlepším střelcem hornobenešovského přeboru mladších žáků se stal s úctyhodným počtem dvaceti nastřílených branek Denis Darmovzal z vítězného týmu přeboru. „Turnaj měl dobrou úroveň a viděli jsme tady řadu talentů i mezi poraženými. Je jen škoda neúčasti Rýmařova a Krnova, mohla se sejít kompletní špička okresu kategorie mladších žáků. Myslím, ale že pořadí na čelních místech by to výrazněji neovlivnilo,“ řekl po skončení přeboru mladších žáků předseda KM OFS, Jiří Stanovský. Výsledky: M. Albrechtice – Horní Benešov 2:3, Vrbno – Slavoj B13:1, Olympia – Slavoj A 1:5, M. Albrechtice – Vrbno 1:10, H. Benešov – Slavoj A 2:4, Slavoj B – Olympia 2:7, Vrbno – H. Benešov 4:0, Olympia – M. Albrechtice 1:3, Slavoj A – Slavoj B 8:6, Vrbno – Olympia 13:0, M. Albrechtice – Slavoj A 1:8, H. Benešov – Slavoj B 6:0, Slavoj A – Vrbno 3:4, Olympia – H. Benešov 4:2, Slavoj B – M. Albrechtice 3:7.

Naše výsledky:
Vrbno - Slavoj Bruntál B 13:1
Vrbno - Město Albrechtice 10:1
Vrbno - Horní Benešov 4:0
Vrbno - Olympia Bruntál 13:0
Vrbno - Slavoj Bruntál A 4:3

Pořadí:
1. Vrbno
2.Slavoj Bruntál A
3. Město Albrechtice
4. Olympia Bruntál
5. Horní Benešov
6. Slavoj Bruntál B

Nejlepší střelec Denis Darmovzal (Sokol Vrbno) nejlepší hráč Míša Koždoň
(Sokol Vrbno) brankář turnaje Standa Slovák ze Slavoje.