Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁPAS 14.8.2011 VRBNO - JINDŘICHOV

15. 8. 2011

Mistrovské utkání Jindřichov - Vrbno 5:1

Mužstvo z Jindřichova je učastník v minulém ročníku 1 B třídy s ambicemi na postup podle toho jsme zvolili taktiku hrát ze zajištěné obrany a překvapit soupeře rýchlými protiutoky .
V 10minutě jsme prohrávali 2-0 po hrubých chybách v obraně,kde propadla celá obrana a mužstvo,které je hodně mladé a nezkušené se rozložilo a poločas skončil čtyř brankovým rozdílem. Druhý poločas jsme se znažili o ofenzívu což se nám částečne i dařilo a začali jsme soupeře přehrávat,ale zkušené mužstvo z Jindřichova hrálo tak aby svůj náskok udrželo .
Podařilo se nám vsítit branku,ale už nám docházeli síly a chyba bránkáře při vyhazování míče,který chytal jinak dobře nás stála zvýšení náskoku na rozdíl 4 branek.
Vyzdvihl bych výkon dvou hráčů a to Adama Lasoty a Richarda Rustlera.

Jsme pomalí na start na míč,nedodržujeme taktiku,zodpovědnost některých hráčů není taková jaká by měla být a hlavně chybí fyzická kondice,bez které se fotbal nedá hrát. Myslím si,že máme před sebou hodně práce a různého zkoušení než mužstvo bude hrát to na co opravdu má.Máme mladé mužstvo a je to jen otázka času a nabytí zkušeností,aby Vrbenský fotbal se zase hrál tak jak v minulých letech. Poděkoval bych divákum,kteří přišli a neodešli po hrůznostrašném prvním poločase a vydrželi a povzbuzovali hráče i když se jim nedařilo. Je to první zápas a já věřím že se tito mladí hráči poučí a další zápas,který nás čeká doma s Novými Heřmínovy bude o 100% lepší.

Urbaník Zbyněk a Ladislav Tomčík Trenéři

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář