Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁPAS OP 21.8 2011 MUŽI VRBNO - NOVÉ HEŘMINOVY

23. 8. 2011

Zpráva o utkání Vrbno - N. Heřminovy 2:0


Utkání jsme začali s taktikou ofenzivní napadání na soupeřově polovině což se nám částečně dařilo s vyjímkou záložní řady,která nestíhala přistupovat blíž k soupeři a neodebírala míč,takže umožnila soupeři rozehrávku a soupeř hrozil rychlými protiůtoky.Vytvořili jsme si hodně brankových příležitostí , nastřelili jsme tyčku,běželi samostatně na hostujícího brankáře,ale branku jsme jen ohrozili.Do poločasu se  nám podařilo po hrubé chybě hostující obrany vsítit Adamem Lasotou poločasový gól. Ve druhé polovině zápasu jsme  soupeře přehrávali , spolupráci záložní řady Michal Veninger a Jiří Sedlář ,kde poslední jmenovaný obešel dva obránce a vnikl do šestnáctky,kde byl následně faulovaný a byl nařízený pokutový kop, který jsme promněnili.
Hráli jsme dobře,ale soupeř vyráběl více chyb než domácí mužstvo . Taktéž byla vytvořena výborná divácká kulisa,jak ze strany domácích diváků,tak i ze strany hostů,myslím si,že to diváky bavilo a věřím že nás podpoří  i v dalším utkání doma.


Branky: 35. Lasota, 60. Kopecký


Vrbno pod Pradědem: Skácel – Štěpánek,Kopecký, Odstrčil M., Dostál – Stolarik J. (Herman), Sedlář (Odstrčil D.), Veninger, Rustler – Lasota, Klimeš (Peterka)

Trenér Zbyněk Urbaník